🟒Top 11 – editie 2023

In de aanloop naar de carnavalsoptocht, op zaterdag 18 februari 2023, halen we die gezellige en unieke sfeer in huis. Na een tweetal succesvolle edities tijdens de coronaperiode kan een derde editie natuurlijk niet uitblijven. Daarom gaan we in 2023 een Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam in carnavalstijd organiseren. Deelname is gratis en je kunt leuke prijzen winnen. De winnaar ontvangt een biertaart. De 2e prijs is een kleinere biertaart. De 3e prijs is een mini biertaart (een soort tompouce, zeg maar).

We starten met de competitie op woensdag 1 februari 2023. Tot en met woensdag 15 februari kun je een foto insturen van je versierde raam. Hieronder verstaan we: keukenraam, woonkamerraam, wc-raam, kelderraam, slaapkamerraam, opkamer raam, zolderraam, etc. Zolang het vanaf de straat maar goed zichtbaar is. Een deskundige Zjuurie komt een keer voorbij lopen en doet de beoordeling. TIP: Voor extra bonuspunten wil een beetje feestverlichting in de avonduren heel goed helpen en de rolluiken nog niet dicht!

Alle inzendingen voor de Top11 editie 2023 zullen op deze website te zien zijn. Op vrijdag 17 februari wordt de uitslag bekendgemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Heb je behoefte aan wat inspiratie? Bekijk hier de uitslag van de Top11 van 2021.