🟒Top 11 – editie 2023

Dit jaar halen we carnaval Γ΄k wΓ¨r ien huus. Het was de afgelopen coronajaren ien huus best wel goed uut-te-houwe met ballonnen, slingers en frutsels voor het raam. Daarom gaan we in 2023 ook een Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam in carnavalstijd organiseren. De winnaar ontvangt een 22-delig drankpakket bestaande uit een lekkere ‘biertaart’.

We starten met de competitie op woensdag 1 februari 2023. Tot en met woensdag 15 februari kun je een foto insturen van je versierde raam. Hieronder verstaan we: keukenraam, woonkamerraam, wc-raam, kelderraam, slaapkamerraam, opkamer raam, zolderraam, etc. Zolang het vanaf de straat maar goed zichtbaar is. Een deskundige Zjuurie komt een keer voorbij lopen en doet de beoordeling. TIP: Voor extra bonuspunten wil een beetje feestverlichting in de avonduren heel goed helpen.

Alle inzendingen voor de Top11 editie 2023 zullen binnenkort op deze website te zien zijn. Op vrijdag 17 februari wordt de uitslag bekendgemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Heb je behoefte aan wat inspiratie? Bekijk hier de uitslag van de Top11 van 2021.