Doornenburgse Prinsentaart is voor Jacqueline

Op zaterdag 3 februari jl. waren Prins Geert “de Keukenbouwer” en Prinses Leentje “Uut ut Vlasteren” aanwezig bij het jaarlijkse Prinsen Taart Bakken in Gendt. De organisatie van deze gezellige middag was in handen van C.V. De Gentenarren.

Na het startsein: “Bakkers klaar, bakken maar” gingen Prins Geert en Prinses Leentje in Providentia in Gendt helemaal los. Na enige tijd verscheen er een mooie creatie. De bedoeling van deze taart is om deze te schenken aan iemand die het Doornenburgse carnaval een warm hart toedraagt. Lang hebben de Prins en Prinses over hun keuze niet hoeven na te denken..

De keuze viel al heel snel en unaniem op Jacqueline Joosten. Jacqueline is een carnavalsvierder in hart in nieren. Achter de schermen is zij altijd actief voor de carnaval. Ze maakt en verstelt de prinsenpakken en ook voor de huidige Prins en Prinses verzorgt zij op perfecte wijze de kleding. Daarnaast is zij ook nog eens actief voor het Doornenburgse instrumentenfonds.

Direct na het taartenbakken werd de bijzondere prinsentaart bij Jacqueline thuis overhandigd. De taart werd uiteraard geproefd en deze smaakte heerlijk!

Jacqueline, van harte gefeliciteerd!