S.O.D. komt met nieuwe prins en prinses

Het is Stichting Ouderen Doornenburg wederom gelukt om een nieuwe prins en prinses te vinden. De onthulling vond plaats tijdens de gezellige carnavalsmiddag op dinsdag 21 februari. Deze keer zijn Prins Geert “De Keukenbouwer” en Prinses Leentje “Uit de Vlasterestroat” de gelukkigen. In het dagelijks leven heten zij Geert Leenders en Leentje van Bon en hebben zij ieder een eigen partner. Alleen tijdens de carnavalsdagen vormen zij een duo. Uit handen van jeugdprinses Charlotte en jeugdprinses Lynn kregen zij een onderscheiding omgehangen.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Tijdens de carnavalsmiddag kregen de oudste mannelijke en vrouwelijke aanwezige feestvierder een onderscheiding omgehangen door de nieuwe prins en prinses. Dit zijn Antoon Vermaas (95) en Lydia Balk (92). Lydia Balk werd tevens door de prins en prinses verkozen tot de ‘mooist verklede persoon’ van die middag. Zij ging met een rookworst naar huis.

Als dank voor hun jarenlange inzet van de organisatie van de carnavalsmiddag werden de initiatiefnemers Hans Gerdsen en Johan Tolkamp onderscheiden met een medaille voor hun inzet.

Foto’s: Bud Joosten