Uitslag Top11 2021

Inwoners van Doornenburg hadden tot en met 11 februari de tijd om een foto van hun versierde raam op te sturen voor de Top11. Er kwamen veel leuke reacties binnen. Op vrijdag 12 februari kwam de zjuurie digitaal bijeen en die had het behoorlijk lastig om een Top11 samen te stellen. De zjuurie bedankt alle inzenders voor hun enthousiasme en creativiteit.

Dit is de uitslag en het jurycommentaar staat onder de foto. Omwille van de privacy worden hier geen namen van de inzenders en bijbehorende adressen genoemd, maar wordt alleen de locatie weergegeven.

1e plaats: de win-nar (locatie: Borden)

Zjuuriecommentaar: heel leuk versierd. Jammer dat dit huis niet in het centrum van het dorp staat. Het is zeker de moeite waard om de versiering zowel bij daglicht als in het donker vanaf de straat te bezichtigen.

2e plaats (locatie: Rijnstraat – het nei-je stuk)

Zjuuriecommentaar: mooie en sfeervolle versiering en zit wat beoordeling betreft dicht tegen de 1e plaats aan.

3e plaats (locatie: Van Heekstraat)

Zjuuriecommentaar: heel creatief, sfeervol, mooie versiering en een goede kleursamenstelling.

4e plaats (locatie: Vlastenstraat)

Zjuuriecommentaar: leuk versierd en knap gedaan ook met de ballonnen. Ook mooi dat de sfeervolle versiering is doorgevoerd tot in de tuin.

5e plaats (locatie: Langerakstraat)

Zjuuriecommentaar: ‘s avonds is het leuk versierd met de lampjes. Overdag oogt het wat somber.

6e plaats (locatie: Vlastenstraat)

Zjuuriecommentaar: het is een gezellig zomers tafereel. Bij het zien van deze versiering krijg je zin in zomercarnaval.(

7e plaats (locatie: Van Heekstraat)

Zjuuriecommentaar: deze ‘trendsetter’ heeft zeker ‘the feeling’ en potentie, maar de Doornenburgse ‘touch’ wordt toch wel een beetje gemist.

8e plaats (locatie: Kerkstraat)

Zjuuriecommentaar: het oogt vrolijk en is creatief gemaakt, maar de zjuurie is liever binnen in het Schuttersgebouw dan buiten voor het raam.

9e plaats (locatie: Clara van Delwigstraat)

Zjuuriecommentaar: het is leuk om te zien dat in de korte periode dat de school weer begonnen is er toch iets aan carnaval gedaan wordt. De hoop is dat het volgend jaar meer is.

10e plaats (locatie: Clara van Delwigstraat)

Zjuuriecommentaar: leuk winter tafereel met wat sfeervolle accenten, maar het carnavaleske ontbreekt.

11e plaats: hekkensluiter (locatie: Zwarte Hofstraat)

Zjuuriecommentaar: er is begrip voor de vertraagde bezorging van de carnavalsversiering door het winterse weer. De zjuurie kijkt uit naar volgend jaar wanneer er grootser uitgepakt kan worden.

Loading