Carnaval 2022 begint met een klein feestje op school

Carnavalsmuziek, verklede kinderen en heel veel versierde ramen. Op basisschool De Doornick werd vanochtend weer carnaval gevierd. Na een jaar van afwezigheid werd het carnaval op school veelal in de eigen “klassen-bubbel” gevierd. Het laatste kwartier van de ochtend kwamen alle leerlingen buiten op het schoolplein bijeen voor de prijsuitreiking van twee bijzondere (online) wedstrijden: de mooiste LEGO carnavalswagen & het Mooist Versierde Raam van De Doornick.

Gerico en Rick waren namens Carnaval in Doornenburg aanwezig op De Doornick. De leerlingenraad van De Doornick maakte de uitslag bekend en reikte de prijzen aan de winnaars uit.

Mooiste LEGO carnavalswagen 2022

In totaal hebben 102 personen gestemd tijdens de verkiezing van Mooiste LEGO carnavalswagen. Alle deelnemende carnavalswagens zijn hier in een video terug te bekijken. De top 3 is als volgt.

1e prijs: Fenna Beekman (carnavalswagen nummer 6). Thema is prinsessen
2e prijs: Davey Janssen (carnavalswagen nummer 1). Thema is Water.
3e prijs: Isa Beekman (carnavalswagen nummer 7). Thema is Dierentuin.

De volledige uitslag is hier te vinden.


Mooist Versierde Raam van De Doornick 2022

De Zjuurie van Carnaval in Doornenburg, bestaande uit Gudo en Dorien Peters, beoordeelde op professionele en deskundige wijze de versierde ramen van De Doornick. De uitslag was als volgt.

1e plaats: Groep 3/4.
2e plaats: Groep 1/2A
3e plaats: Groep 7
De winnende klas, groep 3/4, ontving een wisselbeker en wat lekkere traktaties.

Tijdens de carnavalsvakantie zijn alle versierde ramen van De Doornick nog volop te bewonderen.