Carnavalsfeestmiddag in Doornenburg

Op dinsdagmiddag 13 februari is er een speciaal feest voor jonge en oudere senioren in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.  Aanvang is om 13.30 uur en het duurt tot 17.00 uur. Entree gratis!

Deze Carnavals Feest Middag op dinsdagmiddag 13 februari vanaf 13.30 uur in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg betekent feest!  Elkaar ontmoeten op een ontspannen wijze! Neem vrienden en vriendinnen mee! 

De muziek van de band ‘Eigereid’, de dans, de nieuwe Prins en Prinses, de bezoekers en de organisatoren doen er alles aan om er een topmiddag met iedereen van te maken. De entree is gratis en iedere bezoeker krijgt als welkom één gratis consumptie!  

De muziek wordt verzorgd door het bekende dans en amusementsorkest ‘Eigereid’. Het is muziek om op te dansen, en naar te luisteren. Het samen zijn: “Dansen, praten, zingen, luisteren en kijken, zorgen voor een Topmiddag!” Speciaal voor deze middag zal ook de dansvereniging Mixed Moves weer optreden.

Kom en ontmoet onze nieuwe Seniorencarnavals Prins en Prinses! Ook nu zal het weer een echte verrassing zijn!  Wie het worden in 2024 blijft geheim tot de dinsdagmiddag! Natuurlijk worden de  Carnavalssenioren Prins en Prinses van 2023 bedankt en dat zijn: Prins  Geert de Keukenbouwer  en Prinses Leentje uut ‘t Vlasteren.

Het bestuur van SOD heet iedereen welkom op deze speciale feestmiddag. Voor meer informatie kan iedereen terecht bij Bud Joosten: 06-3006 9770, Hans Gerdsen: 0481-424560 of Johan Tolkamp:  0610995095.