Bedankt!

Wat hebben we weer een schitterende en gezellige carnavalsweek gehad in Doornenburg. Er was een prachtige optocht die ondanks de harde wind toch gewoon doorgang kon hebben. De bouwers hadden prachtige wagens vervaardigd. De deelnemers hadden weer hun uiterste best gedaan op hun carnavaleske creatie. Dit keer was er weer meer publiek naar Doornenburg toe “gewaaid” om de optocht te bekijken.

Daarnaast hadden we een enthousiast team bestaande uit jeugdprins Siem de Eerste, jeugdprinses Floor en adjudant Lenn met de jeugd Raad van Elf. Ook prins Geert Stuuk Mar Deur met prinses Toos De Vruutert hebben bijgedragen aan de grote carnavalsfeestvreugde van dit jaar. 

Op onze website zijn nog enkele leuke video momenten van carnaval terug te bekijken. 

Website DeDoornenburger.nl was tijdens de carnavalsdagen hyperactief met actuele berichtgevingen, diepte-interviews, kruisverhoor, live-uitzendingen, verslagleggingen, extra edities en met het maken van mooie foto’s. Deze zijn allemaal hier terug te vinden.

Ook de regionale media zoals Arpro Media en Omroep Lingewaard waren present tijdens onze carnavalsoptocht. Klik hier voor de ÊÊn en voor de ander klik hier om te zien wat voor mooi beeldmateriaal ze gemaakt hebben.

Carnaval in Doornenburg bedankt een ieder die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze mooie dagen. In het bijzonder een woord van dank aan Stichting Ouderen DoornenburgSchutterij Gijsbrecht van Aemstel en basisschool De Doornick.

Graag tot volgend jaar!

Loading