En we hebben een win-nar!

De uitslag van de Top11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam is bekend. De zjuurie heeft na uitvoerig en intensief overleg in een besloten ruimte op het internet de Top11 editie 2021 beoordeeld en vastgesteld.

De uitslag is HIER te vinden.

De zjuurie geeft aan blij verrast te zijn over de ingezonden creaties. Ondanks deze moeilijke tijd zijn er toch prachtig versierde ramen in Doornenburg te bewonderen. Het valt niet mee om een sfeervolle creatie neer te zetten terwijl de hofleveranciers van de carnavalsversiering het zeer moeilijk hebben. Zo is de Action al sinds december 2020 gesloten en heeft geen webshop. De andere hofleverancier, AliExpress, heeft wel een webshop, maar werd verrast door het plotseling opkomende winterse weer. De verwachting is dat het grootste gedeelte van de bestelde carnavalsversiering pas na Aswoensdag in Doornenburg bezorgd zal worden.

De organisatie heeft goede hoop dat deze Top11 wellicht een nieuwe carnavalstraditie in Doornenburg kan worden. Voor de volgende carnavalseditie moeten we nog wel even een goed jaar wachten. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Loading